STEAM-GRUPP
Rocket League CZ/SK RL CZ/SK
STEAM-GRUPP
Rocket League CZ/SK RL CZ/SK
15
SPELAR
118
Grundades
22 juli 2015
Språk
Tjeckiska
Plats
Czech Republic 
Mori 3 jan, 2018 @ 9:53
Hledáme hráče do teamu
Rozšiřujeme řady The Venomous Cobras (TVC) a hledáme hráče do naší Rocket League/CS:GO sekce.
Co od tebe čekáme?
- rank Diamond (RL) /Gold (CS:GO) a vyšší
- týmovou spolupráci a chuť se neustále zlepšovat
- velkou aktivitu
- schopnost samostatně uvažovat a nebát se nových výzev
- možnost reprezentace a účast na LAN akcích
< >
Visar 1-6 av 6 kommentarer
hampter 31 jan, 2018 @ 12:30 
Ahoj, jmenuju se Chezz a moc se mi líbí váš tým... Bohužel se nedá říct, že mám splněná všechna kritéria ... Jediná věc a zároveň asi nejdůležitější je to, že nemám v Rocket League rank Diamond, nýbrž Gold xD. Jinak mám lvl 43 Expert a nahráno mám asi 377 hod. Je mi 15 let. V Rankovaných zápasech se snažím, nic neponechám náhodě a rád vyhrávám xD. Už dlouho hledám Rocket League team ... Samozřejmě pochopím, že můj rank není ideální a možná se budete snažit najít jiného hráče. Moje skilly jsou, myslím si, na úrovni Mastera ... Hrací doba obvykle 14:00-18:00, ale může se změnit :) P.S. Nemám problém jestli si mě před přijetím do týmu budete chtít vyzkoušet ...
Mori 31 jan, 2018 @ 22:27 
Ahoj, o rank moc nejde. Když budeme sehrani, není problém. Až přijedu domů tak můžeme zehrat. :)
hampter 31 jan, 2018 @ 22:44 
Dobře :) Stačí mi napsat na Steam ... :)
Stomer 23 maj, 2018 @ 11:23 
Ahoj chtěl bych se s kámošem připojit do vašho týmu. Bohužel jsme jen platina jestli to nevadi:( . Děkuji za odpověď.
dandza4 20 dec, 2018 @ 10:32 
platí pořád připojení do týmu, pokud ano, rád bych se přidal jsem rank platinum 1(RL). Předem díky
T!M!P SwancCZ 30 aug, 2019 @ 4:42 
platí pořád připojení do týmu, pokud ano, rád bych se přidal jsem rank Dia1 div 4
mam na RL nějak 1200hodin :d). Předem díky
< >
Visar 1-6 av 6 kommentarer
Per sida: 1530 50