SKUPINA SLUŽBY STEAM
Rocket League CZ/SK RL CZ/SK
SKUPINA SLUŽBY STEAM
Rocket League CZ/SK RL CZ/SK
19
VE HŘE
122
Založena
22. července 2015
Jazyk
Čeština
Umístění
Czech Republic 
Všechny diskuze > Obecné diskuze > Detaily tématu
Hledáme hráče do teamu
Rozšiřujeme řady The Venomous Cobras (TVC) a hledáme hráče do naší Rocket League/CS:GO sekce.
Co od tebe čekáme?
- rank Diamond (RL) /Gold (CS:GO) a vyšší
- týmovou spolupráci a chuť se neustále zlepšovat
- velkou aktivitu
- schopnost samostatně uvažovat a nebát se nových výzev
- možnost reprezentace a účast na LAN akcích
< >
Zobrazeno 16 z 6 komentářů
Ahoj, jmenuju se Chezz a moc se mi líbí váš tým... Bohužel se nedá říct, že mám splněná všechna kritéria ... Jediná věc a zároveň asi nejdůležitější je to, že nemám v Rocket League rank Diamond, nýbrž Gold xD. Jinak mám lvl 43 Expert a nahráno mám asi 377 hod. Je mi 15 let. V Rankovaných zápasech se snažím, nic neponechám náhodě a rád vyhrávám xD. Už dlouho hledám Rocket League team ... Samozřejmě pochopím, že můj rank není ideální a možná se budete snažit najít jiného hráče. Moje skilly jsou, myslím si, na úrovni Mastera ... Hrací doba obvykle 14:00-18:00, ale může se změnit :) P.S. Nemám problém jestli si mě před přijetím do týmu budete chtít vyzkoušet ...
Ahoj, o rank moc nejde. Když budeme sehrani, není problém. Až přijedu domů tak můžeme zehrat. :)
Dobře :) Stačí mi napsat na Steam ... :)
Ahoj chtěl bych se s kámošem připojit do vašho týmu. Bohužel jsme jen platina jestli to nevadi:( . Děkuji za odpověď.
platí pořád připojení do týmu, pokud ano, rád bych se přidal jsem rank platinum 1(RL). Předem díky
platí pořád připojení do týmu, pokud ano, rád bych se přidal jsem rank Dia1 div 4
mam na RL nějak 1200hodin :d). Předem díky
< >
Zobrazeno 16 z 6 komentářů
Na stránku: 1530 50

Všechny diskuze > Obecné diskuze > Detaily tématu