Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII

통계 보기:
smallbizon 2018년 10월 20일 오전 4시 02분
SPOLSZCZENIE [POL]
Witam, czy jest możliwość spolszczyć tego COD-a na steam? Posiadam wersję global a okazuje się, że nie ma tam języka Polskiego.
< >
13개 댓글 중 1-13개 표시
Maximus 2022년 9월 14일 오후 1시 45분 
https://mega.nz/#!s0ZzRYRR!L6vqpmsQLiKZjjl4qquuDpOOt4wkZf7FW0suZAg9fs4

...( Instalacja )...

1.Pobierz/Wypakuj
2.Usuń folder english
2.Skopiuj Folder polish_full Do Folderu z Zainstalowaną Grą
3.Graj!
smallbizon 2022년 10월 1일 오전 2시 05분 
O jaaaa. Po tylu latach, ktoś odpisał. Dzięki. :)
Czarny 2022년 12월 16일 오후 11시 40분 
To nie działa
Witek46 2023년 3월 28일 오후 1시 58분 
działą polecam
piotruo 2023년 6월 30일 오전 1시 25분 
dzieki wielkie
TrocheLiptonTrocheNestii 2023년 10월 9일 오후 4시 54분 
Witam z całym szacunkiem jeśli chcecie pełnego spolszczenia napisów / menu czy samego Dubinngu Polskiego Coda WW II wraz z Multiplayer oraz Zombie trybem jak i DLC zapraszam do mojego linku poniżej:

https://chomikuj.pl/Nestii19452023

To spolszczenie działa zarówno na platformie Steam jak i wersji pudełkowej jeśli okazuje się że po zainstalowaniu nie macie Polskiej wersji mimo że na pudełku jest biało czerwona flaga oznaczająca że jest po Polsku.
Jak i w wersji Cod WW II pirackiego ściągniętego z neta. :)

Jest do odświeżona wersja spolszczenia niż ta ,która wysłał tutaj na Steam użytkownik o nazwie Maximus w tym co znajdziecie u mnie na koncie chomikuj plik " polish_full " posiada wszystkie pliki ,które powinien posiadać aby gra działała w pełni w Polsko języcznej wersji skonstruowane przezemnie samego nawet znajdziecie tam pliki takie jak :
language.changer.exe czyli nic innego jak potrzebne do wybrania z listy Polskiego kina przed odpaleniem samego tytułu macie tam również zamieszczony plik .txt ,który warto przeczytać krok po kroku co zrobić aby cieszyć się w pełni Polskim tytułem Cod WW II w październiku 2023r. Pozdrawiam :)
TrocheLiptonTrocheNestii 님이 마지막으로 수정; 2023년 10월 9일 오후 4시 57분
Cipson CSGOSKINS 2024년 1월 8일 오전 2시 44분 
NIE DZIAŁA
Gorkat 2024년 4월 30일 오전 3시 08분 
da mi ktoś linka do pliku bo u mnie nie pierszy plik jest nie aktywny a drugi trzeba płacić
Gorkat 2024년 4월 30일 오전 3시 10분 
Maximus님이 먼저 게시:
https://mega.nz/#!s0ZzRYRR!L6vqpmsQLiKZjjl4qquuDpOOt4wkZf7FW0suZAg9fs4

...( Instalacja )...

1.Pobierz/Wypakuj
2.Usuń folder english
2.Skopiuj Folder polish_full Do Folderu z Zainstalowaną Grą
3.Graj!
dasz mi lika?
mów mi tomson 2024년 8월 5일 오전 6시 03분 
jak pobrać jezyk polski
mów mi tomson 2024년 8월 7일 오전 3시 27분 
TrocheLiptonTrocheNestii님이 먼저 게시:
Witam z całym szacunkiem jeśli chcecie pełnego spolszczenia napisów / menu czy samego Dubinngu Polskiego Coda WW II wraz z Multiplayer oraz Zombie trybem jak i DLC zapraszam do mojego linku poniżej:

To spolszczenie działa zarówno na platformie Steam jak i wersji pudełkowej jeśli okazuje się że po zainstalowaniu nie macie Polskiej wersji mimo że na pudełku jest biało czerwona flaga oznaczająca że jest po Polsku.

Jest do odświeżona wersja spolszczenia niż ta ,która wysłał tutaj na Steam użytkownik o nazwie Maximus w tym co znajdziecie u mnie na koncie chomikuj plik " polish_full " posiada wszystkie pliki ,które powinien posiadać aby gra działała w pełni w Polsko języcznej wersji skonstruowane przezemnie samego nawet znajdziecie tam pliki takie jak :
language.changer.exe czyli nic innego jak potrzebne do wybrania z listy Polskiego kina przed odpaleniem samego tytułu macie tam również zamieszczony plik .txt ,który warto przeczytać krok po kroku co zrobić aby cieszyć się w pełni Polskim tytułem Cod WW II w październiku 2023r. Pozdrawiam :)
nie działa straciłem tylko 1.75 nie polecam
Delete Knight Please 2024년 8월 28일 오후 3시 45분 
TrocheLiptonTrocheNestii님이 먼저 게시:

aby pobrac pliki z chomikuj trzeba zaplacic daj innego dowloandera plz
toscik 2024년 10월 15일 오전 12시 48분 
udało się komus?
< >
13개 댓글 중 1-13개 표시
페이지당 표시 개수: 1530 50